loader
Áramszünet lesz Szentendre több pontján is szeptemberben

Áramszünet lesz Szentendre több pontján is szeptemberben

Korszerűsítést végez hálózatán az ELMŰ, Szentendrén. A munkákat jövő héten, szeptember 4—én kezdik a szakemberek, amikor a Dózsa György úton, Budapest felé dolgoznak majd 11 és 16 óra között. Ugyan ezen a helyen szeptember 12 én, kedden 8 és 16 óra köz9tt szintén áramszünetre kell számítani az ott élőknek.

Jövő héten kedden, 5-én, 8 és 16 óra között, valamint 7-én 8 és szintén 16 óra között az Egres, a Jegenye u. és a Méhes utcát érinti a korszerűsítés.

Szerdán, szeptember 6-án 8-tól 12 óráig a Borz utcában élőknek kell számítani áramszünetre.

Szeptember 15 én , pénteken, 8 és 16 óra között  részlegesen szünetel az áramszolgáltatás a Kálvária tér kapcsolóállomás korszerűsítési munkálatai miatt. A garanciális ellenőrzés, javítás és fejlesztés miatti áramszünet nem érinti a volt Provincia hotel előtti parkolóval szemben lévő szolgáltató sort (gumis, kerékpár szerviz, vizsgáztató állomás stb.), a rendelőintézet és a központi konyha áramellátását aggregátorral oldják meg.

Egy korábbi közúti balesetben megsérült Sztaravodai úton lévő villanyoszlop. A sérült szerkezetet még akkor kicserélték, de a vezeték végleges helyreálltásához több időre van szüksége a szakembereket. A munkákat előzetes értesítés után, szeptember 29-én 8 és 16 óra közöttre tervezi a szolgáltató.

Az érintett utcákban az ELMŰ tájékoztatókat helyez ki, illetve minden érintett háztartásba külön értesítőt is küld. miatt szeptemberben a város több pontján áramszünet lesz!

Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok