Rólunk

Szentendrén, Magyarország egyik legpatinásabb városában 2003 áprilisában kezdte műsorait készíteni a Gondolat Városi Televízió. A városban élők a főváros közelsége miatt elsősorban a különböző médiumokban sugárzott központi, országos jelentőségű hírekre kíváncsiak, ugyanakkor tájékozódni szeretnének a legfontosabb helyi eseményekről, történésekről is. Mivel Szentendrén számos kulturális rendezvény zajlik, heti rendszerességgel nyílnak kiállítások, a közéleti beszámolók mellett a legnagyobb érdeklődés a kulturális rendezvényekről készült hosszabb összeállításokat kíséri.

Szentendréhez, a városhoz való szorosabb kötődést szerettük volna hangsúlyozni akkor, amikor az önkormányzat hozzájárulásával 2009. májusától televíziónk TV Szentendre néven folytatta a műsorkészítést.

A közműsor-szolgáltató TV Szentendre  Városi Televízió műsora  a városban 3800 lakásban, valamint Leányfalun 450,  Pilisszentlászlón  csaknem 300 háztartásban látható, de nézhetőek adásaink Üröm és Pilisborosjenő településén is. Minden nap este 19 órakor egy órás friss műsort láthatnak nézőink. Szentendre Ma néven sugározzuk napi hírmagazinunkat, mely az aktuális eseményekre reflektál. A hírek után hétfőn a Sportkorzó, kedden A hét embere, szerdán és csütörtökön pedig a Fókuszban jelentkezik. Péntekenként pedig a MűvészVáros, a TV Szentendre kulturális magazinja látható 19:15-től.


Működtető: Szentendrei Médiaközpont Média és Kommunikációs Kft.

Kábelszolgáltató:  UPC - Szentendre
C8-as csatorna, 196.25-ös frekvencia

 

Munkatársak
 

Nagy Judit
ügyvezető - szerkesztő

 

Ördöghné Vilman Melinda
szerkesztő - riporter

 

Rosta Gábor
vágó - operatőr
 

 

Szabó Tamás
műszaki vezető


Vigyázó András
kameraman - technikus